| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
matti3 Foorumlane
|
Postitatud: Kolm 31 Dets, 2008 19:16:07 Teema: |
|
|
"no kaugel asi on, huvitav projekt võiks tulla, aga kui vajalike jubinaid ei näe siis ei usu ka et midagi tuleb aga ma olen väga skeptiline selliste asjade suhtes, ega ma mingi spets ei ole aga enne kere kallale minekut võiks ju ikka põhi kompott olemas olla juba ehk siis kas on juba.
PS krdi palju olen ma näinud selliseid paljaks roogitud masinaid mullaks saamas, kuigi algul oleks neist isegi tavalise elulooma saanud."
Eriti nyyd see on vaja teha korda... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Iceman Foorumi veteran

|
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tanel Foorumi veteran

|
Postitatud: Püh 18 Jan, 2009 18:47:03 Teema: |
|
|
| madtuning kirjutas: | | Tanel kirjutas: | Plaanis aiste vahele tõsta T5 mootor. sisuks jääks vaid paar korv istet ja nii mõnigi mõte on veel, mida siin hetkel ei avalda veel  |
Mis kasti kavatsed kasutada?
Ja kas äkki paigutad taha ka veidi teist tüüpi rehvid??? |
kasti kohta ei oska veel öelda.
rehvid jäävad ikka tänavalegaalsed
| mr. kalmaar kirjutas: | | Väga ilus vana otsa 242. Palju õnne! Selliseid kahjuks eriti enam näha polegi. See sinine värv ka kuidagi sobib talle. Kas värv on originaal või mingi "sadolinikas#? |
Värv on originaal "trussiku" sinine
| supp kirjutas: | no kaugel asi on, huvitav projekt võiks tulla, aga kui vajalike jubinaid ei näe siis ei usu ka et midagi tuleb aga ma olen väga skeptiline selliste asjade suhtes, ega ma mingi spets ei ole aga enne kere kallale minekut võiks ju ikka põhi kompott olemas olla juba ehk siis kas on juba.
PS krdi palju olen ma näinud selliseid paljaks roogitud masinaid mullaks saamas, kuigi algul oleks neist isegi tavalise elulooma saanud. |
Sõjavägi võtab hetkel kõik aja ära kahjuks. pole saanud teda nokitseda üldse
kui lõpuks välja saab võtan asja suuremalt käsile ning esimesena läheb käiku kere remont ja rooste eemaldus.
ja samal ajal otsida vajalikke tükke ning mõelda kuidas ja mis. üksteist juba peas liigub  _________________ S70 T5M 97a.
242 79a
Tel: +37255593456 Tanel
Here come's the BOOST  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tanel Foorumi veteran

|
Postitatud: Püh 14 Juun, 2009 18:19:13 Teema: |
|
|
sai nv teist natuke legoks harutatud. Sisu välja et vaadata kui suurt paha on teinud rooste mattide all ning väljast sai ka legostumist alustatud.
mattide alused olid korralikumad kui ma oodata võisin ja tööd seal eriti teha pole vaja.
mõned pildid ka siia:
oli ka väike üllatus kui leidsin ukselt mõra
Rohkem pilte siin _________________ S70 T5M 97a.
242 79a
Tel: +37255593456 Tanel
Here come's the BOOST  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
vanapeer Foorumi veteran

Liitunud: 2 Juul 2005 Postitusi: 5190 Asukoht: Tallinn, Pirita
|
Postitatud: Püh 14 Juun, 2009 23:12:32 Teema: |
|